Grunnkurs for Anne-Line, Gunnar og Andreas dag 2

I går la vi andre delen av grunnkurset opp som eit kveldskurs. Vi starta på Kjeldsund klokka 17.00. Vi kom på vatnet litt raskare no enn dagen før sidan vi visste kva for nokre båtar som skulle brukast. Båtane var også tilpassa, so vi slapp litt tid der. Omtrent klokka kvart over fem var vi på vatnet klare for ein ny og spennande dag i kajakkane.

Då vi la ut på vatnet, testa eg ut kantinga i båten min igjen. Det gjer eg alltid når eg skal padle. Bli kjend med kajakken igjen. Vi hadde gått igjennom alt på pensum dagen før, vi skulle bruke dagen på å øve på dei, gjere dei enda litt betre.

Vi hadde begynt å padle litt då Anne-Line oppdaga at ho hadde kjøpt blåbær-vatn i staden for vanleg. «Det einaste som skal smake blåbær, er blåbær. Vatn skal smake vatn,» sa ho. Vi bestemte oss for at vi skulle padle inn til bryggjene so ho skulle få fylle nytt vatn. Og det gjorde vi. Då skulle Anne-Line og Gunnar prøve å komme seg opp på bryggje i frå kajakken, og sette seg i kajakken igjen på andre sida av bryggja. Andreas fekk lov å sleppe sidan han hadde gjort det dagen før. Men han ville øve på å ta opp kajakken på bryggje, og ta han ned på andre sida igjen, slik som Anne-Line og Gunnar gjorde. Kjempebra!

Vi prata ein del mesteparten av dagen. På pensum står det diverse ting som skal pratast om. So det gjorde vi. Fekk med meg ein del som eg sjølv vil ta med meg når eg kan begynne å halde grunnkurs sjølv.

Padling med vind i frå sida og medvind, stod ein del i fokus. Til slutt slengde vi inn eit baugtak, berre fordi det er kult, og ser kult ut.

I slutten av kurset tok vi litt bading. Og eg takka båten min for eit flott kurs med ein kiss-the-bow. Andreas viste litt kameratredningar og eigenredningar, steik kor flink han er!

Takk for fantastisk kurs!

Reklame
Dette innlegget vart posta under Kurs. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s