Ungdomstrening 8. juli 2014

Dei siste par åra har Herøy Kajakklubb satsa på ungdomar. Vi er i dag ein klubb med 3 unge aktivitetsleiarar. Vi har hatt Grunnkurs UNG og Teknikkurs UNG fleire gongar under Kystkultursamlinga på Herøy Gard, og eit Grunnkurs UNG i mai 2014. Til hausten skal vi ha Aktivitetsleiarkurs UNG på Herøy Gard. Då får vi utdanna nye unge aktivitetsleiarar. Grunna kurset i haust, har vi Aktivitetsleiar UNG-arane fått sommarjobb med å arrangere treningar for å forberede ungdomar til dette kurset. I dag, 8. juli, gjennomførte vi den første av 10 treningar.

Fokuset i dag har vore redningar. Det virkar som vi alle sit igjen med betre og sikrare redningar. Vi har jobba med cowboyredning, kameratredning (vanleg kameratredning og stigeredning/X-redning), eskimoredning (bruke ein annan padlar sin baug på å rulle seg opp att) og redning av bevisstlaus person i kajakk. Nokre har også fått lukta litt på rulla, og andre har den inne frå før.

Neste ungdomstrening blir 16. juli på Osnessanden i Ulstein kommune. Ta kontakt med meg om du ønskjer å vere med (olea96@live.no). Krava er at du er mellom 13 og 25 år, er medlem i Herøy Kajakklubb, og har Grunnkurs / Grunnkurs UNG frå før. Du får låne alt utstyr med Herøy Kajakklubb. Vi håper på å sjå deg der 🙂

Bilete: Reuben McMahon Møller

Reklame
Dette innlegget vart posta under Rull og tull, Ungdomsturar og -treningar og merkt , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s